AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı elinden kaçırmak

Kahve falında balığı elinden kaçırmak

Kahve falında balığı elinden kaçırmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, onlara hayrının dokunacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında balığı elinden kaçırmak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Kahve falında balığı elinden kaçırmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinden balık kaçırmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında koyunu elinden kaçırmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, işlerin de hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında elinden güvercin kaçırmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, eve huzur dolacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı elinden kaçırmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinden balık almak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık kaçırmak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, kazancını arttıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir