AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu insanı görmek

Kahve falında küs olduğu insanı görmek

Kahve falında küs olduğu insanı görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sevgisinin artacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu insanı gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalettir.

Kahve falında iki küs insanın barıştığını görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla sarılmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında küs insanı görmek ağız tadına kavuşacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında küstüğün insanları görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun insanla barışmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir