AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğumuz biriyle konuşmak

Kahve falında küs olduğumuz biriyle konuşmak

Kahve falında küs olduğumuz biriyle konuşmak iş için gurbete gidileceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğumuz biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Tüm alanlarda yüksek devirde çalışmaya başlamış olabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak işinde çok ilerleyeceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğu birisiyle konuşmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle telefonda konuşmak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında küs biriyle konuşmak sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak iş hayatında çok zarar edileceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonla konuşmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir