AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşların öldüğünü görmek

Kahve falında kuşların öldüğünü görmek

Kahve falında kuşların öldüğünü görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sorunların atlatılacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuşların öldüğünü gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında kumru kuşu öldürmek ayıplanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuşun öldüğünü görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, doğru işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldürmek güzel haberler alacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu öldürmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi kuşunun öldüğünü görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına delalet eder.

Kahve falında kuşu öldürdüğünü görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir