AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu öldürdüğünü görmek

Kahve falında kuşu öldürdüğünü görmek

Kahve falında kuşu öldürdüğünü görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerinin yarıda kalacağına, aşkının da kalıcı olacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşu öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Olaylar önemsediğiniz konulara konsantre olmanızı engelleyebilir.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek dertlerine derman arayacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öldüğünü görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarının öldüğünü görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, bundan da son derece mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında atmaca kuşu öldürmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işaret eder.

Kahve falında kuşların öldüğünü görmek beklenilen takdiri alacağına, talihinizin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sığırcık kuşu öldürmek güzellik ve hayır geleceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşu öldürdüğünü görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, ortak edineceğine işarettir.

Kahve falında bir kuşun öldüğünü görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir