AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşlara bulgur vermek

Kahve falında kuşlara bulgur vermek

Kahve falında kuşlara bulgur vermek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çaresizleşeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kuşlara bulgur vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkilerinizi farklı açılardan sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında kuşlara bulgur vermek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur ve pirinç görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek inancından ödün vereceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Kahve falında bulgur pilavı yemek görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur kusmak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir