AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşa su içirmek

Kahve falında kuşa su içirmek

Kahve falında kuşa su içirmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, insanlar tarafından sevileceğine, kendi işini kuracağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşa su içirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine fazla karışıyormuş gibi algılanmamak için daha pasif kalmanız gerekebilir.

Kahve falında kuşa su içirmek de rahatının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kuşa su vermek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kuşa su vermek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşuna su vermek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kuşa su vermek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kuşu görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta kuşa su vermek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşlara su vermek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir