AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli küs olduğun birini görmek

Kahve falında sürekli küs olduğun birini görmek

Kahve falında sürekli küs olduğun birini görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, hane içine ay doğacağına, umutsuz olacağına, gönlünce harcama yapmasına, kendisine fırsatlar yaratacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sürekli küs olduğun birini gördüyseniz:

  • Olayları dramatik hale getirerek sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, umutlarının söneceğine delalettir.

Kahve falında sürekli küs olduğun birini görmek talihin yüzlerine güleceğine, çok para kazanacağına işarettir.

Kahve falında sürekli ölen birini görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında sürekli uçak kazası görmek huzurlu günlerin biteceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli eşini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sürekli anneyi görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli kar görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli ayetel kürsi okumak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir