AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu biriyle yemek yemek

Kahve falında küs olduğu biriyle yemek yemek

Kahve falında küs olduğu biriyle yemek yemek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğu biriyle yemek yemek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında küs olduğun kişiyle yemek yemek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle yemek yemek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulur.

Kahve falında küs biriyle yemek yemek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birinden yemek almak güzel bir haneye sahip olunacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle yemek yemek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında küsle konuşmak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olanların barıştığını görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, iyi bir patron olacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun birileriyle barışmak onlar sayesinde moral bulacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir