AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birinin evine geldiğini görmek

Kahve falında küs olduğun birinin evine geldiğini görmek

Kahve falında küs olduğun birinin evine geldiğini görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kafasının da rahat edeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Kahve falında küs olduğu birinin evine geldiğini görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun birinin evine geldiğini görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun birinin evine girmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birini evinde görmek çok hayırlı haberler alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin evini temizlemek parasının ve canın güvende olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir