AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, iyi şeyler yaşayacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet eder.

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz bir işte yanılsamalar yaşanabilir.

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek çözümsüz sorunları olmayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğu kişinin evine gitmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, rakiplerine büyük fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs birinin evine gitmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğun insanın evine gitmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında küstüğün birinin evine gitmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birinin evine gitmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir