AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu birinin evine geldiğini görmek

Kahve falında küs olduğu birinin evine geldiğini görmek

Kahve falında küs olduğu birinin evine geldiğini görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, birçok engelin aşılacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Kahve falında küs olduğu birinin evine geldiğini görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birinin evine geldiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek dertlerinin unutulacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun birinin evini temizlemek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğu birinin evine gitmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birinin evine girmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun birini evinde görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir