AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun bir kişiyi görmek

Kahve falında küs olduğun bir kişiyi görmek

Kahve falında küs olduğun bir kişiyi görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun bir kişiyi gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Kahve falında küs olunan kişiyle barışmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına delalettir.

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun bir kişiyi görmek araba alınacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barışmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olan kişiyi görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ilim irfan öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir