AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek

Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek

Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizi yeni bir forma sokmanıza yardım edecek bir fırsat doğabilir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla kavga etmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında küs biriyle kavga etmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, umutlarının yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğunuz biriyle kavga etmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında küs olan biriyle kavga etmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğu biriyle kavga etmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir