AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğunuz biriyle kavga etmek

Kahve falında küs olduğunuz biriyle kavga etmek

Kahve falında küs olduğunuz biriyle kavga etmek eline güzel fırsatların geçeceğine, hatalarını fark edeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, geçmişi unutup geleceğine, doğru yolu bulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğunuz biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek itibar edineceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu kişiyle kavga etmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında küs olan biriyle kavga etmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla kavga etmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir