AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olan biriyle kavga etmek

Kahve falında küs olan biriyle kavga etmek

Kahve falında küs olan biriyle kavga etmek çok dikkat çekeceğine, hatalarını düzelteceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında küs olan biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birisiyle kavga etmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet eder.

Kahve falında küs olan biriyle kavga etmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle kavga etmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek stresini atacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir