Kahve falında küs biriyle kavga etmek

Kahve falında küs biriyle kavga etmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yıpranacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs biriyle kavga etmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, mutlu bir insan olunacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla kavga etmek can sıkıcı haberler almaya, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle kavga etmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğunuz biriyle kavga etmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun birisiyle kavga etmek hasret çekileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir