AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birisiyle kavga etmek

Kahve falında küs olduğun birisiyle kavga etmek

Kahve falında küs olduğun birisiyle kavga etmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, talihinizin artacağına, bazı konularda önayak olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun birisiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla kavga etmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs biriyle kavga etmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küstüğün kişiyle kavga etmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğunuz biriyle kavga etmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olan biriyle kavga etmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, evine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir