AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birinin evine girmek

Kahve falında küs olduğun birinin evine girmek

Kahve falında küs olduğun birinin evine girmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin evine girmek gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Kahve falında küs olduğun birinin evine girmek kötü ve zor günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birini evinde görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, çok başarılı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun birinin evini temizlemek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küstüğün birinin evine gitmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin evine geldiğini görmek daha bir sevileceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret eder.

Kahve falında küstüğün kişinin evine gitmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birinin evine gitmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir