AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biri tarafından öpülmek

Kahve falında küs olduğun biri tarafından öpülmek

Kahve falında küs olduğun biri tarafından öpülmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok büyük adımlar atacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl amaçlarınızı ya da niyetinizi anlamayabilirler.

Kahve falında küs olduğun biri tarafından öpülmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin elini tutmak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, hayatın pahalılaşmasına alamet eder.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hedeflere ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında küs arkadaşınla barıştığını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında küs insanı görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmamak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalettir.

Kahve falında babanın küs olduğunu görmek malını ve canını riske edeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında biriyle küs olduğunu görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kederlerinin son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir