AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs insanı görmek

Kahve falında küs insanı görmek

Kahve falında küs insanı görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, büyük borçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs insanı gördüyseniz:

  • İşlerinizin bir kısmı için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında küs insanla konuşmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla sarılmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, zor durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek temize çıkacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun insanla barışmak dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küstüğün insanı görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir