AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerde olmak

Kahve falında askerde olmak

Kahve falında askerde olmak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, ibadete ağırlık verileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında askerde olmak gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında eşini asker görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini askere göndermek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında askere yemek yapmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker mektubu okumak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında asker arabasına binmek net bir bakış açısı kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bölük asker görmek borç batağına düşeceğine, eğlence ve renk geleceğine alamet eder.

Kahve falında babasını asker görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, esenliği bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerlerle yürümek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir