AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun arkadaşlarını görmek

Kahve falında küs olduğun arkadaşlarını görmek

Kahve falında küs olduğun arkadaşlarını görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, başarısının düşeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sağlığına kavuşacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Kahve falında arkadaşın küstüğünü görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınla barıştığını görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğum arkadaşımı görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında küstüğü arkadaşını görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla konuşmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski küs arkadaş görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olunan arkadaşla barışmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir