AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu arkadaşı görmek

Kahve falında küs olduğu arkadaşı görmek

Kahve falında küs olduğu arkadaşı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, güzel günler yaşayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu arkadaşı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak çok büyük üzüntü duyacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sana küstüğünü görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşlarını görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında küs arkadaşınla barışmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla küs olduğunu görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir