AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüğün insanları görmek

Kahve falında küstüğün insanları görmek

Kahve falında küstüğün insanları görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına işarettir.

Kahve falında küstüğün insanları gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun insanın evine gitmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs insanla barışmak kırgınlıkların geçeceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek iyiliğe kavuşacağına, işinde dar boğaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında iki küs insanın barıştığını görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir