AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birini ağlarken görmek

Kahve falında küs olduğun birini ağlarken görmek

Kahve falında küs olduğun birini ağlarken görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, can derdine düşeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, süzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birini ağlarken gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında küs olduğun birini ağlarken görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin size küstüğünü görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında küs kuzen görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu arkadaşını görmek sıkıntılara neden olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi küs görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında eski küs arkadaş görmek karanlıkların aydınlanacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu komşuyu görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir