AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiyle öpüşmek

Kahve falında küs olduğun kişiyle öpüşmek

Kahve falında küs olduğun kişiyle öpüşmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, tüm dileklerin tutacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yoksa işleriniz olumsuz yönde etkilenecek.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barışmak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle kavga etmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küstüğün kişiyle kavga etmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olan iki kişinin barıştığını görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında küs olunan kişiyle barışmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir