AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanasını hamile görmek

Kahve falında kaynanasını hamile görmek

Kahve falında kaynanasını hamile görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, hikmete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kaynanasını hamile gördüyseniz:

  • İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir.

Kahve falında kaynanasını hamile görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanayı hamile görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynananın hamile olduğunu görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanadan azar işitmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, çok hayırlı şeylere alamet eder.

Kahve falında kaynanaya su vermek şansının hep açık olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanayı ölmüş görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında müstakbel kaynana görmek çalışmalarının artacağına, kendinden emin adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynananın küstüğünü görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir