AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs arkadaşla barışmak

Kahve falında küs arkadaşla barışmak

Kahve falında küs arkadaşla barışmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs arkadaşla barışmak gördüyseniz:

  • Yükselmeniz için bazı arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız var.

Kahve falında küs arkadaşınla barışmak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğum arkadaşımla barışmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olan arkadaşla barışmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olunan arkadaşla barışmak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşla barışmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barışmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına inanılır.

Kahve falında küs bir arkadaşınızla barışmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir