AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker ziyaret etmek

Kahve falında asker ziyaret etmek

Kahve falında asker ziyaret etmek uzun uzun dalıp gideceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında asker ziyaret etmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına inanılır.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi ziyaret etmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hastane ziyaret etmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında ziyaret taşı görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında kilise ziyaret etmek zafer ve zenginlik getireceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kişinin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüleri ziyaret etmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir