AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi ziyaret etmek

Kahve falında sevgiliyi ziyaret etmek

Kahve falında sevgiliyi ziyaret etmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Kahve falında sevgiliyi ziyaret etmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi ziyaret etmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında ziyaret suyu görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ziyarete dua etmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ziyaret etmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine gitmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir