AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş toprak görmek

Kahve falında kurumuş toprak görmek

Kahve falında kurumuş toprak görmek huzur dolu günler geçireceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş toprak gördüyseniz:

  • Alışılmadık ilişkiler yararlı iş birliklerine dönüşebilir.

Kahve falında kurumuş toprak sulamak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş toprak görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş domates görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş tütün görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş yeşillik görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş incir ağacı görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden kurumuş gül almak bol para kazanacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soba borusu kurum görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir