AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru nane almak

Kahve falında kuru nane almak

Kahve falında kuru nane almak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru nane almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında kuru nane almak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nane kurusu görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kuru nane görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru nane yemek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında nane ekmek görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nane almak fesat kimselerin çıkacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında nane kokusu almak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında nane aramak daha temkinli ve garantici olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir