AnaSayfa / Genel / Kahve falında naneli şeker almak

Kahve falında naneli şeker almak

Kahve falında naneli şeker almak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, yeni şeyler deneneceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, yüzünün hep güleceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında naneli şeker almak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar problemli olan bir konuya farklı bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında naneli şeker görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine inanılır.

Kahve falında naneli şeker yediğini görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nane şekeri yemek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında naneli şeker almak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nane şekeri görmek büyük bir makama geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında naneli şeker yemek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında naneli çorba içmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında naneli lokum yemek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, yazgısının güzelleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir