AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kurum görmek

Kahve falında kara kurum görmek

Kahve falında kara kurum görmek moralinin yükseleceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, güçten düşeceğine, helal rızka sahip olunacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kurum gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Kahve falında kara kurum görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş havuz görmek büyüleyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş mısır görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş el görmek ağlayacağına, strese gireceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş tütün görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş insan boku görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurum amirini görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir