AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş meyve görmek

Kahve falında kurumuş meyve görmek

Kahve falında kurumuş meyve görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş meyve gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Kahve falında kurumuş meyve ağacı görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş meyve görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş su görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş dut ağacı görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine delalettir.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş çiçek görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir