AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumus kirmizi gül görmek

Kahve falında kurumus kirmizi gül görmek

Kahve falında kurumus kirmizi gül görmek çok daha iyi günler göreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, sonuçtan memnun kalacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumus kirmizi gül gördüyseniz:

  • Hep onların aramasını beklemeyin.

Kahve falında kurumus kirmizi gül görmek önünün açık olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş pembe gül görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş gül görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş beyaz gül görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kurumuş gül almak rızkının ve kazancının bol olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş kırmızı gül almak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, daha fazla yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi ve beyaz gül görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir