AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmizi ve beyaz gül görmek

Kahve falında kirmizi ve beyaz gül görmek

Kahve falında kirmizi ve beyaz gül görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ekmek bulamayacağına, parasının azalacağına yorulur.

Kahve falında kirmizi ve beyaz gül gördüyseniz:

  • Eşitlik ilkesine saygı gösterilmesi durumunda iş ya da özel yaşamınıza ilişkin konularda hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında kirmizi ve beyaz gül görmek sıkıntılarının artacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında kirmizi ve sari gül görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına yorulur.

Kahve falında kurumus kirmizi gül görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kirli beyaz havlu görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyazın kirlendiğini görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kirli beyaz at görmek yeni bir araca sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kirli çamaşır görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir