AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş beyaz gül görmek

Kahve falında kurumuş beyaz gül görmek

Kahve falında kurumuş beyaz gül görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, dertlerine derman bulacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yükünün azalacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş beyaz gül gördüyseniz:

  • Uygulama kararı aldığınız konularda kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kurumuş beyaz gül görmek imkân sahibi olacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş kırmızı gül almak üzerindeki yükten kurtulacağına, husumetlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş pembe gül görmek sahip olduklarının eksileceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden kurumuş gül almak büyük adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş gül görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulur.

Kahve falında kurumus kirmizi gül görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, işinin de hep yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir