AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş göl görmek

Kahve falında kurumuş göl görmek

Kahve falında kurumuş göl görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş göl gördüyseniz:

  • Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir.

Kahve falında kurumuş gölde balık görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş göl görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş yara görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş su görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş çam ağacı görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş insan boku görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş dere görmek bazı sorunların başgöstereceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kurumuş hurma görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir