AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş dal görmek

Kahve falında kurumuş dal görmek

Kahve falında kurumuş dal görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş dal gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Kahve falında kurumuş ağaç dalları görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek hanesine güneş doğacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş dallar görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş dal görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş kırmızı gül almak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş ırmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş pembe gül görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş kayısı görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, beğenilen işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir