Kahve falında siyah kurum görmek

Kahve falında siyah kurum görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, oğlu evli ise boşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kurum gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah kurum görmek parasız günler geçireceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş asma görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında denizin kurumasını görmek ağlayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş bataklık görmek dertlerinden kurtulacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında soba borusu kurum görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında soba kurumu temizlemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş dere görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş üzüm görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top