AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş çamaşır görmek

Kahve falında kurumuş çamaşır görmek

Kahve falında kurumuş çamaşır görmek çabalarının boşa çıkacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş çamaşır gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kurumuş çamaşır görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş çamaşır toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş ot görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında kurum amirini görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında ağacın kurumasını görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş ekmek çok ünlü bir kişi olacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş bataklık görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir