AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş bağ görmek

Kahve falında kurumuş bağ görmek

Kahve falında kurumuş bağ görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok başarılı işlere girileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş bağ gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kurumuş bağ görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında siyah kurum görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında soba kurumu temizlemek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kurumuş buğday görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş kavak ağacı görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş dal görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş çeşme görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir