AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okumaya gitmek

Kahve falında kuran okumaya gitmek

Kahve falında kuran okumaya gitmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kazancının çoğalacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran okumaya gitmek gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Kahve falında kuran okunan yere gitmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okumaya gitmek yurtdışına gidileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemekli kuran okutmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kuran okuyan topluluk görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Kahve falında kuran okuyan kişi görmek türlü musibetlere uğrayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında kuran okutulduğunu görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işarettir.

Kahve falında kuran okuyamadığını görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kuran okunan evde bulunmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir