AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru temizlemeciye gitmek

Kahve falında kuru temizlemeciye gitmek

Kahve falında kuru temizlemeciye gitmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru temizlemeciye gitmek gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişiler var.

Kahve falında kuru temizlemeye gitmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru temizlemeciye gitmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kuru temizleme görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kuru temizlemeden elbise almak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru temizleme dükkanı görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine yorulur.

Kahve falında kuruan okunan yere gitmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuruan okunan eve gitmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında temizliğe gitmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, içinin hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir