AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker yeğen görmek

Kahve falında asker yeğen görmek

Kahve falında asker yeğen görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, insanlara küsüleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker yeğen gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Kahve falında asker yeğen görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeğeniyle evlendiğini görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında abla ve yeğen görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulur.

Kahve falında küçük yeğen görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında yeğenini kaybetmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek yeğen görmek yüksek diploma alacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeğen kaybetmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında doğmamış yeğenini görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir