AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru pasta görmek

Kahve falında kuru pasta görmek

Kahve falında kuru pasta görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru pasta gördüyseniz:

  • Üzerinde değişiklik yapılması gereken planlar veya işler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuru pasta yediğini görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı kuru pasta yemek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru pasta yemek büyük ve önemli bir kimse olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru pasta yapmak makbul olan mallara kavuşacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına işarettir.

Kahve falında kuru pasta ikram etmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, başarısının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru pasta görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında cevizli pasta yemek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir