AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru odun görmek

Kahve falında kuru odun görmek

Kahve falında kuru odun görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, işinde terfi edeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında kuru odun gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında kuru odun kırmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru odun almak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru odun toplamak evin kasasına giren gelirin artacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru odun kesmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru odun görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Kahve falında odun etmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hainlik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde odun görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işarettir.

Kahve falında evinin önünde odun görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir