AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde odun görmek

Kahve falında evde odun görmek

Kahve falında evde odun görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında evde odun gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Kahve falında odun ev görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında odundan ev görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve odun getirmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve odun taşımak zor bir dönem geçirileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde odun görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun kesen birini görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo sobasına odun atmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş odun taşımak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir